Opleidingen agenda

Een overzicht van onze diverse opleidingen voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht in de Zorg.

 

3 november
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een Raad tot een effectieve informatievoorziening en omgang met stakeholders komt.
3 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording in verschillende situaties.
3 november
In deze masterclass staan we stil bij de nieuwe tijden voor de commissaris en strategisch reputatiemanagement, zowel offline als online.
3 november
Deze interactieve masterclass is bedoeld voor professionals die zich willen oriënteren op het vak van commissaris of lid raad van toezicht.
3 november
Met het toenemende belang van IT en digitale innovatie op de kern van ondernemingen en organisaties, komt het onderwerp steeds hoger op de agenda van de raad. In deze masterclass komt de minimale basiskennis over IT voor een toezichthouder aan de orde en wat de aandachtspunten zijn voor uw commissariaat.
3 november
Centraal in deze masterclass staan de minimale vereisten voor adequaat toezicht op het gebied van financiën en risicobeheersing voor non-financials.
3 november

Deze masterclass gaat dieper in op het financiële verantwoordingsproces in de Raad.

3 november
In deze masterclass worden de taakgebieden van de voorzitter onder de loep genomen en worden praktische handreikingen gegeven over inhoud en processen in vergaderingen.
10 januari
Op 10, 12 januari, en 12 april gaan nieuwe groepen van start met de Leergang Board Potentials en aanmelden is nu mogelijk.
23 maart

High Level Toezicht in de Zorg is dé opleiding specifiek gericht op ervaren toezichthouders in de zorg. Op 23 en 24 maart gaat de voorjaarsgroep van start en aanmelden is nu mogelijk.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons